dinsdag 18 maart 2014

YSL Palette Blanc Terriblement Face Highlighter

Maak kennis met mijn favoriete highlighter ever!!!! Ik was hem heel even vergeten tussen mijn make-up garderobe en ook even vergeten hoe goed de highlighter wel is, maar hij is weer back! Gebruik hem vanaf vorige week bijna elke dag.Deze highlighter is van Yves Saint Laurent. Het is een limited editon, dus ik denk dat de highlighter niet meer te koop is.. De YSL shimmer palette bestaat uit drie shimmer kleuren namelijk, shimmer-zilver, shimmer-roze en shimmer-blauw. Maar dan wel zachte koele subtiele kleuren. De highlighter geeft je gezicht echt een mooie, natuurlijke en gezonde glow.

Ik vind dat je een highlighter MOET hebben tussen je make-up spulletjes want het komt altijd erg goed van pas! Vooral nu de lente eraan komt.. de highlighter komt dan veel mooier uit wanneer de zon schijnt:)


Ook vind ik het apart hoe de highlighter eruit ziet. Ik vind de buitenkant van de highlighter erg mooi! Ook is de vorm van de highlighter erg stijlvol.

De pigmentatie van de highlighter is perfect. Je hoeft maar met het topje van je kwastje of vingers de highlighter aan te raken en je hebt al genoeg voor je wang. De highlighter gebruik ik voor mijn jukbeenderen, mijn ooghoeken en voor onder mijn wenkbrauwen.

Foto met ysl highlighter

De highlighter geeft je gezicht echt een super mooie glow! Ben er super happy mee:) Wat is jouw favoriete highlighter?

1 opmerking: