vrijdag 28 maart 2014

FREEMAN Polishing Mask Charcoal & Black Sugar

Ik was laatst opzoek naar een masker en zag ineens een nieuwe aparte verpakking tussen de maskertjes liggen. Het was een masker van Freeman, die ik nog nooit eerder gezien heb. Het is niet alleen een masker maar ook een scrub! Nou.. ben eens benieuwd..


Ik vind het heel leuk dat deze masker ook een scrub bevat!! Deze masker bevat houtskool wat oliën helpt absorberen en onzuiverheden doet verminderen. En zonder dat je huid uitdroogt! Er zit ook suiker in het masker wat exfoliërend werkt. De suiker zorgt ervoor dat je huidnweer zacht aanvoelt. De masker bevat ook Kokos extract! Heerlijk toch!!:)

Deze masker/scrub is geschikt voor alle huidtypen zegt Freeman, maar ik denk voor de meiden die een gevoelige huid hebben dat ze dit product niet als scrub kunnen gebruiken, maar het beste alleen als masker, want de suikers zijn best grof. Maar als Freeman zegt dat het geen kwaad kan, dan mag je het zeker eens proberen.

Ingredient List:
Sucrose, Propylene Glycol, Carbon*, Kaolin, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract , Cocos Nucifera (Coconut) Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Maranta Arundinacea Root Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Santalum Album (Sandalwood) Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, Nasturtium Officinale Extract, Aleurites Moluccana Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Carbomer, Fragrance (Parfum), Iron Oxide (CI 177491).
*Activated Charcoal



Hoe te gebruiken:
Het masker op een schone gezicht aanbrengen en 5-10 minuten laten inwerken. Vervolgens 2 minuten scrubben en daarna je gezicht grondig spoelen met lauw water. Het is aanbevolen om deze scrub 2 keer per week te gebruiken.


Zoals je ziet is de masker/scrub zwart van kleur. De masker heeft ook een heerlijke geur. Het ruikt een beetje naar citrus. Vind het heel lekker clean en verfrissend ruiken. De masker verwarmd je huid ook wat erg fijn vind.  En nog een pluspunt de producten van Freeman zijn niet op dieren getest!
Ik vind dit echt een super masker, ik ben er heel blij mee!! En vind het vooral uniek dat het een masker en scrub in een is! Super idee Freeman!!

Ben jij ook benieuwd naar deze masker/scrub van Freeman?  De masker is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor maar € 3,99 (150ml)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten