donderdag 13 maart 2014

Lush Angels On Bare Skin Face & Body Cleanser

Deze week heb ik de Lush Angels On Bare Skin besteld en heb hem EINDELIJK vandaag binnen gekregen! Angels On Bare Skin is een Cleanser voor je gezicht en lichaam, met scrubdeeltjes erin. Ik ga hem gebruiken als wasgel!


Waarom Angels On Bare Skin? 
Ik las er goede reviews over en heb zelf nog nooit een wasgel gehad met scrubdeeltjes erin, maar het idee leek mij een perfect combinatie samen! Ook omdat ik dol ben op het merk Lush. Vooral omdat de producten van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt en omdat de producten niet op dieren zijn getest, dus zeker grote pluspunten.

Deze cleanser is voor alle huidtypen!


Ingredienten van de Lush Angels On Bare Skin:Amandelen, gemalen (Prunus dulcis)Glycerine (Glycerine)Kaoline (Kaolin)Water (Aqua)Lavendel essentiële olie ((Lavandula angustifolia))Roos absolue (Rosa damascena)Kamille essentiële olie, blauwe (Matricaria chamomilla)Benzoë gom (Styrax tonkinensis pierre)Lavendelbloemen (Lavandula angustifolia)*Limonene (*Limonene) 

Lush Over Angels On Bare Skin:
"Soms is oud-en-vertrouwd gewoon het beste. Angels On Bare Skin is gebaseerd op een eeuwenoud recept, de ingrediënten geven al heel lang fantastische resultaten.
Angels On Bare Skin zorgt voor een gelijkmatige teint, vermindert roodheid en verbetert de gezondheid en het uiterlijk van je huid.
De gemalen amandelen in Angels veranderen als je het met water vermengt in verzachtende amandelmelk. Dit wordt wereldwijd gebruikt als middel om de huid  te verhelderen en haar licht aan te spannen. We vermengen het met kaolin, een zachte kleisoort die vuil absorbeert en zacht reinigt.
De plantaardige glycerine voedt en verzacht je huid. De mix essentiële oliën die we hieraan toevoegen staan allemaal bekend om hun balancerende en aanspannende effect op de huid. Als laatste sprenkelen we gedroogde lavendelbloemetjes over deze schitterende mix, dat is alles!
Verder voegen we er niets aan toe. Als Moeder Natuur zulke geweldige ingrediënten levert zijn andere toevoegingen overbodig.
Natuurlijk is Angels On Bare Skin ook een fantastische reiniger voor je lichaam.
Veel vloeibare reinigers bevatten water, waardoor er conserveringsmiddelen nodig zijn. Angels On Bare Skin bevat geen conserveringsmiddelen of andere chemische ingrediënten. Je voegt zelf het water toe aan het kleine beetje dat je direct opgebruikt."

Mijn eerste indruk:De substantie in het potje ziet er erg raar uit, maar ruikt wel lekker. Het heeft een aparte geur. Hoe te gebruiken:
Je wrijft een kleine hoeveelheid ter grootte van een erwt en dit meng je samen met een paar druppeltjes water op je handpalm tot een pasta. Daarna masseren over je huid en daarna goed afspoelen met lauw water. En tada...een mooie zachte en frisse huid!
Prijs: € 9,90 ( 100g ) 

Ik kreeg van Lush nog een sample bij van Herbalism.


Herbalism is een cleanser voor je huid en lichaam. De cleanser bevat Chinese klei, gemalen amandeltjes, rozemarijn, brandnetel en kamille. De ingrediënten werken kalmerend, ontgiftend en zuiverend. Deze cleanser is aangeraden voor een vette huid!


Prijs Herbalism: € 9,90 ( 100g )

1 opmerking:

  1. Jij maakt echt een goede handleiding , wordt het niet eens tijd dat jou talent ontdekt word bij een magazine? Nielie?

    BeantwoordenVerwijderen