zaterdag 8 maart 2014

Marokkaanse Magic Lipsticks


Een Magic Lipstick? Wat is dat nu precies..? De Marokkaanse Magic Lipstick is een lipstick die zich aanpast aan de kleur van jou lippen. De kleuren van de lipsticks zijn heel fel en gek van kleur.
De magic lipsticks worden meestal peach, roze of rood van kleur, ligt eraan wat voor kleur je op je lippen aanbrengt.

Er bestaan verschillende kleuren lipsticks zoals groen, rood, paars, blauw, geel, oranje en etc. Deze kleuren zie je natuurlijk niet terug op je lippen, want deze worden namelijk peach, roze of rood!!! Een echte Magic Lipstick dus! Heel apart.
De lipstick kleuren:
Oranje: De oranje kleur verandert in een peach/roze tint. Deze kleur vind ik echt heel mooi!

Groen: Deze kleur wordt echt donker roze bijna rood! De groene Magic Lipstick is het bekendste lipstick! Deze wordt het meest verkocht in Marokko.

Paars: Deze lipstick geeft een roze tint op je lippen wanneer je het aanbrengt. De paarse is mijn favouriete kleur:) 

Blauw: De blauwe geeft meer een paarse tint op je lippen wat ook heel erg mooi is. 

De verpakking van de lipsticks zien er echt schattig en heel kleurrijk uit. De voordelen van de Magic Lipsticks is dat het 24 uur op je lippen blijft!! Dus bijwerken hoeft niet meer:) En hoe meer lagen je de lipstick aanbrengt, hoe donkerder de kleur. Ook plakt de lipstick niet en voelt het aan alsof je Labello op hebt.

Wat ook leuk is dat elk lipstickje een bepaalde geur heeft. De oranje lipstick heeft bijv. een sinasachtig geurtje.Waar te koop?
In Marokko zijn deze lipsticks te koop in alle kleuren!! Die staan op mijn verlanglijstje als ik op vakantie ga:) Ook zijn de lipstick te vinden via online shops zoals www.veiledbeauty.nl en www.islambazar.nl. Ze zullen tussen de € 2,- en € 4,- kosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten