vrijdag 21 maart 2014

P2 Catch The Glow Fixing Spray

Ook heeft P2 een nieuwe collectie binnen namelijk "Catch The Glow". Catch The Glow bestaat uit shimmer-bbcream, blushes, shimmerbronzer, Shimmer bronze pearls en etc.

Ik heb gekozen voor de fixing spray van P2. Wat me gelijk opviel zijn de opvallende kleuren. Ik vind het flesje heel strak en kleurrijk uitzien!

 De fixing spray bevat 34 ml wat best lang mee kan! Het flesje is gemaakt van plastic wat NIET breekbaar is..YES.. Ook bevat de spray een pompje wat makkelijk te gebruiken is.

Een fixingspray gebruik je als finishing touch na je make-up. De fixing spray zorgt ervoor dat je make-up perfect en lang op je gezicht blijft. Je kan het vergelijken als een haarspray, maar dan voor je gezicht!:)

De fixing spray bevat kamille, water, ogentroost en een zonnelotion wat zorgt voor een verfrissend gevoel op je huid. De fixing spray bevat geen alcohol wat een grote pluspunt is.


De geur van de fixing spray is heel lekker!! Het is niet een extreem zware geur, maar een normale zachte geur wat erg aangenaam is.

De P2 fixing spray is te koop bij de DM (Duitsland) voor maar € 3,95Geen opmerkingen:

Een reactie posten