zaterdag 8 maart 2014

L'Oréal Color Infaillible

Opzoek naar een oogschaduw die 24/7 op je oogleden blijft? dan is dit misschien de oogschaduw voor jou! L’Oréal Color Infaillible is een waterproof oogschaduw, een perfect bestand tegen knipperen en blijft op je oogleden tot wel 24 uur lang!De oogschaduw heeft een soort van cremetextuur dus het is het beste om de oogschaduw met je vingertoppen aan te brengen. De oogschaduw smelt op je vingertoppen waardoor de kleur intenser uitvalt. Dit is ook natuurlijk het makkelijkste manier, dan dat je het met een kwastje aanbrengt.

De oogschaduw is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 
De kleuren die ik het mooist vond zijn:
013 Burning Black
036 Naughty Strawberry
De Color Infaillible oogschaduw bestaat uit een klein potje. Hierop zit een deksel met de juiste kleurweergave op. Wanneer je het dopje opendraait, heeft het nog een klein zwart kapje. Dit waarschijnlijk zodat de oogschaduw goed op zijn plek blijft en het niet brokkelt. De oogschaduw bevat 3,5 gram, wat best veel is!
De kleuren van de oogschaduw zijn enorm mooi!! Heel erg intens, echt schitterend. Beide kleuren die ik heb gekozen bevatten een soort van shimmer. De nr 036 heeft dat meer dan de nr 013. De 036 Naughty Strawberry is een fel roze kleur met veel glitterdeeltjes!

De 013 Burning Black is een donkere kleur, beetje metallic achtig. De Burning Black bevat een bruine glans, wat echt super mooi is. De Burning Black is op dit moment mijn favoriete kleur van de Color Infaillible oogschaduw!


De L’Oréal Color Infaillible is verkrijgbaar in drogisten zoals de Kruidvat voor € 12,49 per stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten