zaterdag 8 maart 2014

L'Oréal Skin Perfection Serum

'No more Bad Skin Days' is L’Oréal Paris’ nieuwe motto. De beautygigant lanceert een serie producten die je een perfecte huid beloven, tot op pixelniveau.
Dat klinkt natuurlijk super!! L’Oréal komt met een nieuwe verzorgingslijn genaamd “Skin Perfecton”.

De Skin Perfection verzorgingslijn bestaat uit:
- Een Corrigerende serum
- Een Corrigerende hydraterende dagverzorging
- Een Primer
- Een BB-Cram 5-in-1 Instand Perfector
Deze producten verbeteren de kwaliteit van je huid:
- Kleinere poriën
- Een gelijkmatige teint
- Roodheid onder controle


Ik heb gekozen voor de L’Oréal Skin Perfection Serum. Zoiezo zijn serums heel goed voor je huid want die zorgen voor een betere huidconditie. Ik gebruik dus ook geen dag- en nachtcreme, daarvoor inplaats gebruik ik een serum.
De L’Oréal Skin Perfection serum bevat:
LR 2412: krachtig corrigerend bestanddeel ontstaan uit 10 jaar L’Oréal onderzoek voor optimalisatie van de structuur van de opperhuid.
PERLINE-P: een krachtig ingrediëntcomplex voor intense optimalisatie van de huidkwaliteit: poriën, huidoppervlakte en teint.

Over de ingrediënten LR 2412 en PERLINE-P:
"De techniek. Key word is de epidermis, also known as de opperhuid. De SkinPerfection-producten hebben voornamelijk werking op díe laag van de huid (het exfoliëert en verzacht het oppervlak, verbetert celvernieuwing aldaar én de verankering van die cellen), zonder de demosome (het levende gedeelde) van de epidermis aan te tasten. Ster-ingrediënten LR 2412 (een unieke molecuul dat gemakkelijk de huid binnendringt) en Perline-P (een exfoliërend en tegelijkertijd verzachtend ingrediënt) vormen een belangrijk onderdeel van de formule.”


De verpakking van de serum is super leuk! Dat sprak mij natuurlijk ook aan. Het ziet er super girly en roze uit. Ook bestaat de serum uit een langwerpig flesje van glas met een pompje, wat heel handig is. De serum bevat 30ml.

L’Oréal over de zichtbare resultaten:
- VOEL: na 1 minuut, de huidoppervlakte voelt gladder en zijdezacht: 84%
- ZIE: na 1 week, de poriën zijn geminimaliseerd, minder zichtbaar: 74%
- BEWONDER: na 1 maand, de huid is zichtbaar getransformeerd: 81%. De teint is egaler en stralender.

Een verbeterde huidkwaliteit wordt onthuld: 84% van de vrouwen zat het verschil.
Zoals je boven dus leest belooft het veel goeds!! Wanneer ik de serum aanbreng voelt het wel enorm glad aan. De serum plakt niet, en trekt snel het huid in. Ook zie ik dat mijn huid na het aanbrengen van de serum egaler is. Dus de bovenstaande resultaten zijn geen leugens! Het is echt een wonderserum! Ben echt super blij met deze serum, mijn nieuwe serum naar een stralende en gezonde huid <3
Wil jij deze serum ook eens uitproberen? De serum is verkrijgbaar in drogisten als Kruidvat voor € 16,99.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten