zaterdag 8 maart 2014

Alverde Fixerende spray

Aan het einde van een drukke en hysterische dag is je make-up vast en zeker niet meer te bekennen op je gezicht! De fixerende spray van Alverde is DE wonderproduct die je make-up laat zitten, zonder dat het wegsmelt.
De Alverde fixerende spray bevat kiwi en ananas extracten. Ook bevat deze spray Calendula, wat zorgt voor een perfecte afwerking. Ook zit er Cafeïne in de spray wat zorgt voor een frisse teint.
image
Het flesje gaat ook lang mee want het bevat 50 ml. Ook is het flesje van kunststof, dus totaal niet breekpaar, een grote pluspunt!
Hoe te gebruiken:
De spray eerst even schudden voor gebruik. Nadat je je make-up hebt aangebracht op een afstand van 20 cm op je gezicht sprayen en laten drogen. Ik raad jullie aan om NA het sprayen je mascara op te doen, in plaats van voor het sprayen, want het kan zijn dat je mascara ervan uitloopt.
image
Toen ik het eerst gebruikte was het de geur die overheerste. Echt een heerlijke frisse geur. De ananas ruik je sterk wat echt heerlijk is! Voor de rest doet de spray goed zijn werk! Ik ben er hartstikke blij mee:)
Misschien ook fijn om te weten over het merk Alverde:
De producten van Alverda zijn niet getest op dieren!! Helemaal super toch?! De producten van Alverde zijn gemaakt op basis van minerale oliën. En ze zijn dermatologisch goedgekeurd! Alleen maar goed.. daar hou ik van!!
Wil jij deze spray ook eens uitproberen? De Alverde Fixerende Spray is te koop bij de Dm (Duitsland) en kost maar € 2,95!! Spotgoedkoop en het is hem zeker waard!:)

1 opmerking: