zaterdag 8 maart 2014

Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant Stick SPF15

Droge lippen? Dan is dit product de beste oplossing ervoor!

image

De Elizabeth Arden Eight Hour producten staan bekend voor het verhelpen van lichte huidproblemen. De producten bestaan uit gezichtscremes, lipsticks, lipbalsems, handcremes en etc. De producten zijn gefocused op droge en ruwe plekjes op de huid.

image

De Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant lipbalsem is een verzorgende lipbalsem om droge en gebarstte lippen tegen te gaan. Ik heb zelf ook de creme, en ik moet zeggen dat dit echt de beste creme ooit is voor tegen een droge huid! (Echt een aanrader!!!)

image

De lipstick ziet er strak uit. De lipstick zelf is oranje-achtig, maar de kleur komt totaal niet terug op je lippen. De kleur is transparant. Ook bevat het een geur wat niet erg fijn is, maar wanneer je de lipbalsem een aantal keren gebruikt heb, heb je daar geen last meer van. Het product is echt geweldig, want het werkt zo goed! Ben er echt zeer tevreden over!!

image


De voordelen van de Eight Hour formule op een rij:
• Petrolatum biedt bescherming en vormt een onzichtbare barrière om vochtverlies te voorkomen.
• Vitamine E (antioxidant) beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en bestrijdt vrije radicalen.
• Padimate O beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van zonlicht.
• De totale formule zorgt voor herstel van schrale en gesprongen lippen, beschermt en verzorgt de tere huid van de lippen en biedt alle voordelen van een multifunctionele balsem met UV-bescherming (SPF15).
Wil jij dit product ook eens proberen?
Ik heb de Elizabeth Arden Eight Hour Lipbalsem gekocht in de Etos voor € 12,99. Ze waren 40% afgeprijsd!! De lipbalsem en overige producten van Elizabeth Arden zijn natuurlijk ook online te koop! (Douglas, Ici Paris XL etc.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten