woensdag 21 mei 2014

Lancome Tonique Confort Reinigingslotion

Ik heb al een tijdje de Lancome reinigingslotion thuis liggen, maar heb hem erg weinig gebruikt. Ik zag hem dit keer weer in mijn kast en ik vind het zonde dat het zomaar daar ligt, zonder dat ik hem gebruik! Ik heb dus besloten de reiningslotion weer eens te gebruiken.


Deze reinigingslotion is geschikt voor de droge huid. Heb je last van droge schilfers dan is deze reinigingslotion perfect voor je huidtype. De reinigingslotion hydrateert en kalmeert de huid. De formule is verrijkt met amandelextract en honing waardoor je huid na het reinigen schoon, zacht en confortabel aanvoelt.


De substantie is lichtroze, en best waterig! Wat ik persoonlijk fijn vind, want dat trekt het snelst je huid in dan een romige substantie. Je kan kiezen voor 200 ml wat € 26,95 kost en voor 400 ml wat € 38,95 kost. Deze reinigingslotion is verkrijgbaar bij de Douglas en Ici Paris XL.
Hoe gebruik je een reinigingslotion:

Je hoort verschillende methodes hoe je een reinigingslotion moet aanbrengen op je huid. Ik breng de reinigingslotion aan op een wattenschijfje na het reinigen van mijn huid. Zo verwijder ik mijn achtergebleven make-up en oneffenheden.

Wat je ook kan doen is na het reinigen, de reinigingslotion met je vingertoppen inmasseren op je huid. Vervolgens veeg je de overgebleven reinigingslotion met een wattenschijfje weg.

En wanneer jullie bezig zijn met het reinigen van je huid met een reinigingslotion, vergeet niet de huid rondom je oren en hals! Dit moet natuurlijk ook gereinigd worden.

Dit is tot nu toe mijn favoriete reinigigslotion, en ik ga hem zeker vaker gebruiken! Mijn huid voelt na het reinigen met de reinigingslotion erg zacht aan en het ruikt ook enorm lekker naar rozen!

Gebruik jij ook een reinigingslotion? Zo ja, welke is jouw favoriet?

2 opmerkingen: