donderdag 15 mei 2014

Het beauty pilletje: Vitamine E

Je lichaam heeft dagelijks vitamientjes nodig. En met vitamine bedoel ik fruit, groente, en genoeg water. Wil je een mooie en egale huid dan begin je met gezond eten! Een vitamine olie smeren op je huid is dus niet genoeg, want het begint allemaal van binnen!


Het beauty pilletje die ik laatst gekocht heb is vitamine E. Ik heb ze gekocht bij de Kruidvat. Een potje bevat 60 capsules en kosten € 4,99. In de capsules bevat dus vitamine E olie. Je kan het innemen, maar je kan het zeker ook op je huid smeren door de capsule open te knippen. Ik heb deze capsule gebruikt voor zelfgemaakte maskertjes en scrubs! Je kan het ook gebruiken als een serum. Breng het voor het slapen gaan op je gezicht. De volgende ochtend word je wakker met een glad huidje:)


Vitamine E is een radicalenvanger. Vrije radicalen zijn agressieve moluculen die het dna, de eiwitten en de cellen kunnen schaden. Onze lichamen produceren vrije radicalen en we worden iedere dag aan ze blootgesteld via vervuiling, zonnestralen eigenlijk op elke plek. waar je ook staat! Ook zorgen deze vrije radicalen voor huidveroudering. Wil je dit voorkomen? Dan zorg je ervoor dat je genoeg vitamine E binnen krijgt. Vitamine E kun je vinden in zonnebloemolie, noten, groenten en fruit, brood en etc.Het heeft natuurlijk ook een goede werking op je huid, want vitamine E vermindert:
- littekens en zwangerschapsriemen.

- Bruine vlekken
- Rimpels 
- Acne

Ook heeft vitamine E talloze voordelen voor onze nagels. Vitamine E hydrateert,  versterkt en stimuleert de groei van je nagels! En het heeft ook nog voordelen voor je haar, want vitamine E zorgt er ook voor dat de bloedtoevoer in de hoofdhuid gestimuleerd wordt. Een goede bloedtoevoer zorgt voor haargroei!!!
Dat is wat wij lady's willen! Een mooie huid, haar en nagels! Ik zeg inslaan die vitamientjes!:)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten