vrijdag 2 mei 2014

Burt's Bees Beeswax Lip Balm


Lipbalsem komen altijd goed van pas! En altijd heb ik een stuk of 3 in mijn tas liggen, dus waarom niet weer eentje kopen hihi! In de kruidvat, ging ik even naar de lipbalsems kijken, kijken of er wat nieuws binnen is gekomen , en altijd zie ik een geel vierkant doosje, wat er super schattig uitziet. En vandaag heb ik besloten de lipbalsem te kopen!!


Eerst iets over het merk Burt's Bees:

"Burt maakte van de bijenwas die hij verkreeg van de bijen die hij hield als iemker, kaarsen. Als experiment heeft hij van de bijenwas een lipbalsem ontwikkeld en op de markt gebracht. Dit werd zo'n succes dat er steeds meer natuurlijke producten aan zijn assortiment werden toegevoegd. Heden ten dagen bestaat de lijn uit producten voor het hele lichaam (head to toe) op basis van natuurlijke producten, zoals bijenwas en honing, maar ook limoen,granaatappel, pepermunt, Aloe Vera, amandel, kokos en zonnebloem olie.Gezonde en prachtige zachte lippen van een puur natuurlijke lip care product"



Over de Burt's Bees Beeswax Lip Balm:

De Beeswax Lipbalsem is zorgvuldig bereid door middel van geteste, bewezen recepten met producten die het beste zijn wat de natuur te bieden heeft!


De speciale ingrediënten:

-  Kokos en zonnebloemolie is rijk aan vetzuren!  Ook bevat de Beeswax Lipbalsem essentiële vitaminen  die de lippen verzachten, voeden en verzorgen!
- Het magische ingrediënt, namelijk de bijenwas. Bijenwas is gemaakt door bijen in de celwanden van honingraten. Van deze substantie is een natuurlijk emulgator gebruikt in cosmetica.
- Pepermunt olie zorgt voor een extra boost van frisheid en een heerlijke tinteling op je lippen!

De Beeswax lipbalsem is siliconen vrij en parfum vrij! Dus alleen maar pluspunten met deze super lipbalsem!:)


Ingredienten:

cera alba (beeswax, cire d'abeille), cocos nucifera (coconut) oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, mentha piperita (peppermint) oil, lanolin, tocopherol, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, glycine soja (soybean) oil, canola oil (huile de colza), limonene 
(100% natuurlijke ingrediënten)

Ik ben erg tevreden over deze lipbalsem. Dit is tot nu toe mijn favoriete lipbalsem!
De Burt's Bees Beeswax lipbalsem is te koop bij drogisten als Kruidvat voor € 3,95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten