zaterdag 14 juni 2014

Granaatappel masker

Deze week heb ik een masker gemaakt met pomegranate poeder (granaatappel poeder). 

De granaatappel staat al best lang bekend met haar vele voordelen voor de huid en je gezondheid. Deze wordt al jaren gebruikt als beautymiddel. De granaatappel bevat veel goede eigenschappen met zijn antioxidant, anti-aging, antimicrobiële en cel-herstellende werking. Ook verzacht het rimpels, helpt het pigmentvlekken te vervagen en bevordert het de huidelasticiteit. Je huid word er dus mooi, jong en glad van!

De granaatappel poeder is verkrijgbaar bij de The ladybug shop!


Dit heb ik voor het masker gebruikt:
- 1 el granaatappel poeder
- 2 tl toverhazelaarWanneer je alle ingrediënten goed samen mengt, krijg je een donkerrode substantie wat enorm heerlijk ruikt! De substantie moet best stevig zijn, en niet te vloeibaar, want anders drupt het van je gezicht af op je kleding en dat willen we niet!:)

Laat het 20 minuten inwerken, tot het een beetje hard is geworden, en spoel het daarna af met lauwwarm water. Het eindresultaat is echt geweldig, gegarandeerd!

Trouwens de granaatappel poeder heeft ook veel voordelen voor de inner-beauty. Granaatappel is een bron van kalium en bevat vitamine C en calcium, magnesium, fosfor, maar vooral antioxidanten als polyfenolen.  De granaatappel poeder kan je mengen met water of yoghurt!
Zo zie je maar, granaatappel heeft goede voordelen voor de inner- en outer-beauty! :)

3 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Leuke blog heb je ook, ik volg je nu via bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, echt een super masker:) heb net een kijkje genomen op jou blog en ook jouw blog ziet er leuk uit joh!! i follow you :)

   Verwijderen
 2. Klopt het dat de ladybug shop niet te vinden is? Ik krijg via google geen gegevens. De toverhazelaar is dat een olie? Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen