zaterdag 9 augustus 2014

Maybelline Anti-Age The Eraser Eye Concealer


Deze week heb ik een concealer gekocht van Maybelline namelijk de Instant Anti-Age effect concealer in de kleur 01 light. Deze concealer is gefocust op de wat rijpere huid. De concealer bevat goijbessen en haloxyl wat donkere kringen bestrijd. Goijbessen vertraagt het verouderingsproces van je huid. Haloxyl absorbeert en elimineert de gekleurde bloedpigmenten van je huid.

De concealer sprak me aan omdat het er apart uitzat. Ook bevat de concealer een sponsje! Erg handig, zo houd je je vingers schoon, als je je concealer aanbrengt met je vingers zo als ik dat doe. Ik ben hier niet echt een voorstander van, want ik vind het fijner om mijn concealer aan te brengen met mijn vingers, maar dit sponsje deed ook wel goed zijn werk!

De concealer heeft een soort van draaisysteem. Je draait het open tot het product eruit komt. Dat vind ik best onhandig, want je weet nooit hoeveel er precies uit komt. Ook vind ik het niet echt hygiënisch, aangezien je het sponsje niet weg kan halen om het te reinigen.

Hoe te gebruiken:

Je draait het product open tot er wat uitkomt en brengt dit deppend aan onder je ogen. De substantie is lekker romig en dik, daar hou ik van! Je merkt na het aanbrengen dat de concealer mat opdroogt, wat ik niet echt prettig vind, want ik heb een droge huid. Maar opzicht kan dit wel tijdens deze warme dagen, want dan is mijn huid wat vettiger.


Het resultaat is super! Ik ben er heel erg blij mee. Het enige nadeel dus aan dit product is dat je het sponsje niet kan reinigen. Voor de rest is de concealer geweldig! Ben jij ook benieuwd naar deze concealer? Het is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 10,95!

2 opmerkingen:

  1. mooi resultaat!
    maar zo jammer dat veel van deze producten niet in mijn huidskleur verkrijgbaar zijn!!

    Leuk artikel veel van mijn vriendinnen zullen hier bij mee zijn :)
    XX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ahh, dankjewel meid!!! :)

      Er zijn vast wel talloze andere goede concealers die wel in jou huidskleur verkrijgbaar zijn..bijv MAC :)

      Verwijderen