dinsdag 19 augustus 2014

Herfst Ooglook


Brrr, wat is het koud zeg!! De winter herfst/winter dagen komen eraan, eindelijk!!! Tijd voor dikke warme truien, gebreide mutsjes en sjaaltjes, en leuke schattige laarsjes hihi. Omdat de herfst op komst is, wilde ik graag een warme make-up look maken. De geschikte kleuren hiervoor vond ik oranje en bruin!

Dit zijn de make-up tools die ik gebruikt heb voor deze look:
- Bourjois Healthy Mix concealer
- Etos oogschaduw palette
- H&M oogschaduw palette
- Catrice Made To Stay Inside Eye
- Bourjois Mascara
- Oogschaduw brush
- Blending brush

Hoe maak je deze look:


- Je begint met het aanbrengen van concealer over je gehele ooglid, dus tot onder je wenkbrauwen. Hiervoor heb ik de concealer gebruikt van Bourjous Healthy Mix. Dit heb ik aangebracht met mijn vingers.

- Vervolgens heb ik een licht oranje kleur aangebracht op mijn arcadeboog. Deze heb ik vervolgens geblend met mijn blending brush.
- Daarna heb ik een bruine oogschaduw kleur aangebracht op mijn ooglid, en deze vervaagd met het oranje oogschaduw zodat je een ombre effect krijgt. Deze twee kleuren heb ik vervaagd met mijn blending brush.

- Daarna heb ik met een zwarte oogschaduw kleur een zacht lijntje getrokken boven mijn wimperrand. De uiteinde van mijn oog heb ik daarna vervaagd met mijn blending brush.

- Vervolgens heb ik de oranje oogschaduw kleur ook aangebracht onder mijn onderste wimperrand. Ik ben begonnen met het maken van een harde lijn, en deze heb ik vervolgens vervaagd met de blending brush.

- Daarna heb ik de Catrice Made To Stay Inside Eye aangebracht op mijn waterlijn.

- Tot slot heb ik mascara aangebracht op mijn bovenste en onderste wimpers!En klaar is je ooglook! Heb je zin om je ooglook overdag te maken, dan kan dat, want de ooglook is lekker subtiel.Wat vind jij van deze ooglook? let me know ladies!

4 opmerkingen: