zondag 3 augustus 2014

Kruidvat Lash Curler


De Kruidvat is een winkel waar ik regelmatig binnenloop, wegens haar make-up assortiment en verzorgingsproducten! Ik zag laatst wat leuks tussen de schappen liggen, namelijk de Lash Curler. Dit is een verwarmde wimperkruller. De Lash Curler werkt op een AAA-batterij.


De verpakking bestaat uit een verwarmde wimperkruller en een borsteltje. Het borsteltje is bedoelt om je wimpers van te voren even te kammen. De AAA-batterij is niet bijgeleverd, dus die moet je even apart kopen.


De wimperkruller bevat een aan- en uit knopje. Aan het indicatielampje (groen lichtje) zie je dat de wimperkruller aanstaat. Wanneer je hem aanzet word het verwarmingskopje langzamerhand warmer (na enkele seconden). De temperatuurgevoelige indicator, achter het verwarmingskopje, veranderd van groen naar geel. Wanneer het lichtje geel wordt is de wimperkruller klaar voor gebruik!


Gebruiksaanwijzing:- Kam van te voren eerst even je wimpers met het borsteltje!


- Plaats de verwarmde kop bij de wimperaanzet volgens het contour van je wimpers zonder je ooglid te raken. Houd de verwarmingskop ongeveer 8-10 seconden vast met een licht opwaartse druk en laat hem langzaam naar de uiteinden van je wimpers glijden. Hetzelfde techniek zoals je mascara aanbrengt. Herhaal wanneer je het nodig vind voor een sterkere krul!


- Je ziet eigenlijk al gelijk resultaat wanneer je de verwarmingskop 1 keer over je wimpers laat glijden! Echt een super apparaat, ik ben er super blij mee! Mijn wimpers zijn SUPER LANG!!!
Ik heb de verwarmingskop ongeveer 3 keer over mijn wimpers laten glijden. 


- Breng eventueel nog mascara aan! 

Het resultaat is echt geweldig! Mijn wimpers zijn zo lang en mooi gekruld! Je ziet echt goed het verschil!

Voor - en na foto's
De wimperkruller kost ook maar € 3,50!! Het apparaat was namelijk in de aanbieding voor de helft van de prijs. Echt een aanrader voor de dames met korte rechte wimpers of voor de dames die al lange wimpers hebben en ze NOG langer willen hebben!:)

Wanneer je klaar bent met het krullen van je wimpers, zet je de wimperkruller uit en laat je het even afkoelen. Wanneer het afgekoeld is reinig je het apparaat met een vochtig doekje of een tissue. Je mag het apparaat niet met water reinigen. Leg hem op een veilig en droge plek.

Wat vinden jullie fijner? Een normale wimper kruller of toch een verwarmde wimperkruller? Laat een comment achter wat jullie favoriet is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten