zaterdag 12 april 2014

DIY Chocolade masker

Vandaag heb ik lekker een chocolade masker gemaakt! Waarom? Ik ben dol op chocolade en omdat het weer eens wat nieuws is.

Wat heb je nodig:
- 4 el cacao
- 1 el yoghurt
- 1 el honingDe werking van de chocolade masker:

Cacao:
Chocolade maakt je niet alleen gelukkig, maar het maakt je ook mooi! Cacao is goed voor je huid en maakt zichtbare rimpeltjes glad! Ook zorgt cacao voor vochtigheid en gaat het huidveroudering aan.

Yoghurt
Het melkzuur in de yoghurt ontvet en maakt de huid weer vochtig en jong. Ook is yoghurt heel goed bij een verbrande huid!

Honing
Honing heeft een antibacteriële werking en reinigt goed. Ook bevat honing wassen, mineralen en suikers en het werkt vochtinbrengend.


Hoe maak je een chocolade masker:

Je neemt een kommetje en mengt de cacao, yoghurt en de honing samen tot een dik substantie. Goed blijven mengen! Gebruik een foundationkwast, een lepel of je handen en breng de masker aan op je gezicht! Zorg ervoor dat het dunne huid gedeelte rondom je ogen vermijd, want dit kan gevoelig zijn! 


Laat het masker 30 tot 45 minuten inwerken. En geniet tussendoor van de lekkere chocolade geur! Of geniet lekker van het masker zelf als je een beetje over hebt, want je kunt het natuurlijk ook opeten! Daarna goed wegspoelen en je gezicht hydrateren met een moisturizer. Je huidje is weer lekker zacht en schoon:)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten