zaterdag 12 juli 2014

Homemade Neem gezichtsmasker


Het was vandaag weer tijd voor een heerlijk, relaxend maskertje.Omdat ik dol ben op Indische organic beauty producten als Kurkuma (Turmeric) poeder en Alma poeder heb ik vandaag een Neem gezichtsmasker gemaakt.

Neem is een boomsoort wat in India en Zuid-oost Azie groeit. De Neemboom is erg populair wegens haar helende eigenschappen voor de huid. Het houd de huid gezond en jong, het verzorgt de droge huid, het verwijdert huid-poriën en mee-eters, en het bestrijdt huidontstekingen als acne of eczeem.

Om de gezichtsmasker te maken heb je niet specifiek de producten nodig die ik gebruikt heb. Je kan ook gewoon simpel water gebruiken met wat neem poeder en dit aanbrengen op je huid!


De ingrediënten die ik gebruikt heb voor mijn Neem gezichtsmasker:


- 1 tl Neem poeder
- 1 tl yoghurt
- 1 tl honing

Het is super easy! Je mengt alle ingrediënten goed samen tot een dikke substantie. De masker ruikt een beetje aarde achtig met een vleugje zoetigheid van de honing, best lekker!!


De masker breng je aan op je gezicht en laat het 20 tot 30 minuten inwerken. Spoel daarna je gezicht af met lauwwarm water en dep het droog met een handdoek. Ik merkte gelijk verschil!! Mijn huid voelt ENORM zacht en schoon aan. Ook zag mijn huid er fris en opgewekt uit! Ik ben enorm blij met de Neem poeder en ik ga het zeker weten vaker gebruiken!! Ladies, dit is echt een aanrader, je zult versteld staan van het resultaat!:)

3 opmerkingen:

  1. altijd fijn dit soort artikelen! klinkt heerlijk, zeke een keertje maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan je toevallig de honing ook vervangen voor iets anders? Voor de rest lijkt het mij wel erg goed werken voor de huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het altijd erg leuk om dit soort berichten te mogen lezen op het internet. Steeds meer verschillende soorten gezichtsmaskers!

    BeantwoordenVerwijderen