vrijdag 3 oktober 2014

REVIEW: Freeman Chocolate & Strawberry Clay Mask


Ik zie ze echt overal! Is het niet bij de Trekpleister, dan is het wel bij de Kruidvat. De maskers van Freeman vallen zo op met hun opvallende kleuren. Ze kosten ook zo goedkoop, en zijn nu extra in de aanbieding. Ze kosten nu € 2,50 per stuk! Ik heb thuis de Charcoal masker van Freeman liggen. Deze is me erg goed bevallen dus ik dacht, ik koop lekker 2 verschillende tubes. Ik heb de Freeman kleimasker Chocolate & Strawberry en de Freeman kleimasker Lemon & Mint gekocht. Ik heb deze week de Chocolate & Strawberry kleimasker gereviewed, en binnenkort dan weer de Lemon & Mint kleimasker!

Laten we eerst eens beginnen over het merk Freeman. Het is niet zo'n bekende merk als Garnier en L'oreal. Freeman is een verzorgingsmerk dat verzorgingsproducten lanceert wat gemaakt is van verse plantaardige producten. Freeman verkoopt o.a. cleansers, scrubs, maskers, bodylotions en etc. Je kan kiezen uit een ruime assortiment. Helaas zijn vele producten van Freeman niet te koop in Nederland, maar gelukkig wel online!!:) Wat ik in drogisterijen vind van het merk Freeman, zijn de maskers en de gezichtsscrubs. Ik hoop dat er meer Freeman producten op de markt komen, want ik ben echt een fan van ze!


Freeman Chocolate & Strawberry Clay Mask:
Uit vele maskertjes van Freeman heb ik gekozen voor de Chocolate & Strawberry. Dit heb ik gedaan, omdat ik een chocoladefreak ben. Ik vind het erg lekker ruiken, en de combinatie van chocolade en aardbeien vond ik wel interessant. Ook heb ik veel goede reviews gelezen op het internet over deze masker, dus vandaar dat ik voor dit masker gekozen heb.

De masker is bruin van kleur, het is niet de mooiste kleur die je kunt wensen als masker, maar hé als het maar zijn werk doet!:) De chocolade geur overheerst erg! Heerlijk..!  De hoofdingrediënten zijn Cacao boter, Shea boter en Kaolin. Kaolin is een kleisoort (witte klei). Kaolin absorbeert de overtollige oliën van je huid! Cacao boter en Shea boter hebben een hydraterende werking op je huid.

Hoe te gebruiken:

Je brengt de masker aan op je (schone) gezicht. Je laat het inwerken, tot de masker opgedroogd is. Daarna was je je gezicht met lauwwarm water. Je mag de masker zo vaak als nodig gebruiken!Toen ik dit masker voor het eerst aanbracht vond ik de geur erg lekker ruiken. Het ziet er een beetje gek uit wanneer je het aanbrengt op je gezicht, alsof je een dikke laag foundation op hebt.. maar hé als het zijn werk doet why not!:)  Ook vond ik de substantie dik, wat ik fijn vind aan een masker. Na het wassen van de masker, voelde mijn gezicht super zacht aan! Echt verrassend zacht! Ik ben hartstikke blij met dit masker! Het was een goede koop:)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten