zondag 7 september 2014

DIY: Grapefruit & Koffie Scrub


Ik heb deze week echt een HEERLIJKE lichaams- en gezichtscrub gemaakt! De 2 hoofdingrediënten grapefruit en koffie ruiken zo goed samen! Grapefruit bevat veel vitamine C, wat goed is voor je huid! En koffie bevat cafeïne. een middel dat cellulitis vermindert!

Ingrediënten:
- Amandelolie
- 3 vitamine-e capsules
- een lepel honing
- 2 grote el grapefruit rasp
- Suiker
- 1 koffiepad
- Grapefruit essentiële olie


Hoe maak je deze scrub:

- De structuur van de scrub ligt helemaal aan jou! Vind jij het fijn dat je scrub lekker droog is, dan voeg je er meer suiker toe. Hou je ervan dat de scrub vloeibaarder is, dan voeg je wat meer olie toe!

- Je begint eerst met het raspen van de grapefruit. Daarna voeg je de suiker en koffie toe. Vervolgens meng je de droge ingrediënten. Daarna voeg je de vloeibare ingrediënten toe, dus de olie, vitamine-e, honing en essentiële olie! Nogmaals alle ingrediënten goed mengen! En trouwens.. hou jij niet van amandelolie, dan kan je in plaats van de amandelolie, olijfolie, grapeseed olie, avocado olie of etc. toevoegen!

- Wanneer je denkt dat je de juiste structuur hebt van je scrub, is je scrub klaar voor gebruik!:) Je scrub kan je gebruiken voor je lichaam, maar ook zeker voor je gezicht!


Zoals je ziet hou ik ervan dat de structuur van mijn scrub niet te droog is en niet te waterig.


De scrub ruikt echt heerlijk! Lekker fris naar grapefruit met een koffie geurtje erdoorheen! Dat word lekker weer scrubben!!!!:D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten