dinsdag 16 september 2014

Weleda Skin Food


Iedereen kent vast wel het merk Weleda. Weleda is een verzorgingslijn met verschillende verzorgingsproducten met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong die zoveel mogelijk biologisch worden geteeld of verzameld via gecertificeerde wildpluk. De formules worden samengesteld met plantaardige oliën, natuurlijke wassen en natuurlijke essentiële oliën. Ze bevatten geen kleur- of geurstoffen, ftalen, parabenen of andere conserveringsmiddelen, noch minerale oliën. Bij de weleda producten zag ik een groen pakje met de naam Skin Food. Hier heb ik veel over gelezen op het internet. Het blijkt een goed product te zijn! Het groene pakje bevat een tube van 75 ml, en kost € 9,99. Ze hebben ook een kleiner variant van 30 ml, voor € 5,50.

Op de verpakking staat een kleine logo. Het logo "Natrue garantielabel", is het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica. Weleda Skin Food:
"Skin Food, het beste bewaarde schoonheidsgeheim sinds 1926"

Allereerst vind ik de tube erg leuk uitzien! De naam "Skin Food" is echt leuk!:) Ook vind ik het hygiënisch dat de crème uit een tube komt! Zoals ik net gezegd heb, is de crème verkrijgbaar in een tube van 75 ml en een tube van 30 ml! 

Skin Food is een rijke, voedende crème die diep in de huid doordringt, droge huidzones op gezicht en lichaam helpt herstellen en de huid tevens beschermt. De crème is ideaal voor de droge, ruwe of gevoelige huid die extra verzorging nodig heeft.


De crème bevat biologische zonnebloem olie die rijk is aan essentiële vetzuren en vitaminen, wat voedend werkt! De crème bevat biologisch extract van driekleurig viooltje wat de huid kalmeert en brengt de geprikkelde huid tot rust. Ook bevat de crème extracten van Kamille en Calendula, die de huid herstelt en verzacht!. Rozemarijnextract heeft een zuiverende invloed op je huid! Al deze ingrediënten, inclusief de zoete amandelolie, bijenwas en wolwas, ondersteunt het zelfherstellend vermogen van de huid en brengt haar weer opnieuw in balans!


Je gebruikt de crème zo vaak als nodig is. Je kan de crème gebruiken voor je gezicht, handen en lichaam! Ik ga de crème gebruiken als dag- en nachtcrème. Zoals net beschreven is, is de crème best rijk, dus veel heb je niet nodig voor je gezicht. Ook ruikt de crème super lekker, het ruikt naar calendula, echt heerlijk! Zoals Weleda zegt, het is een schoonheidsgeheim sinds 1926, dus ik ben erg benieuwd! Het resultaat is een intens gevoede huid die weer gezond, zacht en soepel aanvoelt!:)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten