dinsdag 31 maart 2015

Lush "NEW" Shampoo Bar

Ik hoor de laatste tijd heel veel goede dingen over de Lush shampoo bars, maar ik heb altijd wel getwijfeld of ze wel fijn zijn om je haren mee te wassen, omdat ik vloeibare shampoo gewend bent. Wegens de heerlijke ingrediënten van de "New" shampoo bar  van Lush, wilde ik het toch maar eens proberen en kijken of het me bevalt zo'n shampoo bar!Over Lush "NEW" Shampoo Bar:
Soms komt het als een verrassing dat je haren sneller uitvallen dan de nieuwe teruggroeien. En het vervelende is dat je er weinig aan kunt doen. Maar als het een hormonale oorzaak heeft, vrees dan niet langer. Was met New. Boordevol stimulerende oliën die de bloedsomloop stimuleren, waardoor je haren wat langer blijven hangen.

Ingrediënten: 
Sodium Lauryl Sulfaat (Sodium Lauryl Sulfate)Brandnetel en pepermunt infusie (Urtica dioica and Mentha piperita)Parfum (Perfume)Glycerine (Glycerine),Brandnetel absolue (Urtica dioica)Rozemarijn absolue (Rosmarinus officinalis),Laurier essentiële olie (Pimenta racemosa)Kruidnagel essentiële olie van (Eugenia caryopyllus)Kaneelblad essentiële olie (Cinnamomum zeylanicum),*Cinnamal (*Cinnamal)*Eugenol (*Eugenol)* Benzylbenzoaat (*Benzyl Benzoate),*Limonene (*Limonene)*Linalool (*Linalool)Kleurstof 73360 (Colour 73360),Kaneelstokjes (Cinnamomum cassia) 


Nou, het heeft dus goede voordelen deze shampoo bar!  Ik heb de shampoo bar al 2 keer gebruikt, en ik ben er al helemaal verslaafd aan! De geur van de shampoo bar is enorm lekker!! Het ruikt HEERLIJK naar kaneel! YUM! Ook schuimt de shampoo snel, dit komt natuurlijk omdat de shampoo het ingrediënt "sulfaat" bevat. Heb je liever geen sulfaat in je shampoo, dan is deze shampoo bar niet geschikt voor je! Lush heeft vast wel andere shampoo bars in hun assortiment zonder sulfaat!

Hoe te gebruiken:
Misschien denk je wel hoe je zo'n shampoo bar in godsnaam moet gebruiken. Het is super easy! Je haren moeten natuurlijk nat zijn. Je wrijft de shampoo bar als het ware over je haren, tot het begint te schuimen. Na gebruik leg je de shampoo bar in een blikje! Ik heb een plastic bakje hiervoor gebruikt van de Action.


Ik denk dat dit tot nu toe mijn favoriete shampoo is! Het is makkelijk te gebruiken zo'n shampoo bar, wat ik voorheen niet had gedacht! Kan niet wachten om een andere shampoo bar van Lush uit te proberen! :)
Wist je dat zo'n shampoo bar van Lush wel 3x zo lang meegaat dan een fles shampoo! Daar ben ik dus zeer benieuwd naar:)

De "NEW" shampoo bar van Lush is online verkrijgbaar bij www.lush.nl voor € 8,95!


1 opmerking:

  1. Ik hoor overal zulke leuke reacties over die shampoo bars, maar durf er zelf ook nooit echt eentje te kopen. Lijkt me zo moeilijk in gebruik, net zoals jij voorheen dus ook al dacht. Misschien moet ik er toch gewoon maar eens eentje gaan kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen