woensdag 11 maart 2015

Human + Kind BB cream


Ik heb nog nooit gehoord van het merk Human + Kind, en ik zag op de website www.cosmania.nl dat deze bb cream, natuurlijk ingrediënten bevat en nog vele andere voordelen heeft. Ik werd al verkocht door hoe de bb cream eruit ziet!:)Over het merk Human + Kind:
Human + kind is een natuurlijk huidverzorgingsmerk. Het is een Ierse merk! De producten zijn ontwikkeld voor vrouwen die er genoeg van hebben om geld en tijd te verliezen aan onnodige producten. Dit merk laat het tegenovergestelde zien, namelijk lief voor je huid, lief voor je spaarzame tijd en lief voor je portemonnee. 

Human + Kind is geboren uit hartstocht van de twee Nederlandse oprichters, Rene van Willigen en Jeroen Roos. Het merk focust vooral op de resultaten voor je huid en een van de grootste frustraties van de vrouw: het gebrek aan tijd!

De producten van Human + Kind bevatten genezende, natuurlijke en herstellende ingrediënten. Ook zijn de producten vriendelijk voor de zeer gevoelige huid. Alle producten bevatten abc-kruid, jojoba olie en wegdistel die zorgen voor een vermindering van allergische reacties, verstopte poriën en andere irritaties van de huid. Daarnaast zijn alle producten dermatologisch getest, vrij van parabenen, vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, en andere chemische toevoegingen en zijn uiteraard niet op dieren getest!!De Human + Kind BB Cream is verkrijgbaar in 2 tinten namelijk, light to medium en medium to dark. Ik heb gekozen voor de light to medium, omdat deze tint overeenkwam met mijn huidskleur.

De BB Cream belooft een 5 in 1 product te zijn:

1. Het egaliseert de huid
2. Het camoufleert oneffenheden
3. Het vermindert rimpels
4. Het hydrateert je huid
5. Het beschermt je huid tegen schade van buitenaf (bijv. uv straling)


De substantie van de BB Cream is vrij dik, wat ik persoonlijk fijn vind. Ook smeert het makkelijk uit. Ik merk dat de tint light to medium, een koele kleur is, waardoor het meer bestemd is voor een huid met een roze ondertoon. Natuurlijk kan je dit ook gebruiken op een huid met een gele ondertoon. Het is net wat jij mooi vind. Ik heb een roze ondertoon dus vandaar dat mijn keuze naar light to medium ging.

Ik ben erg tevreden over de BB Cream. De BB Cream ruikt ook heerlijk, en het smelt samen met je huid, waardoor je een natuurlijke effect krijgt. Ook is de dekking perfect!


Ben jij ook benieuwd naar de Human + Kind BB Cream en de rest van hun verzorgingsproducten? Ze zijn allemaal verkrijgbaar op de website www.cosmania.nl. De Human + Kind BB Cream kost € 20,-.
Ook zijn ze waarschijnlijk verkrijgbaar bij de Douglas en Ici Paris XL!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten